miércoles, 12 de julio de 2017

Rutas Azules. Paseos por los paisajes del agua de la provincia de Castellón. Salvador Blanco y Carlos Ferrís. Editorial Prames









rutas-azules-paseos-paisajes-agua-provincia-castellon-argot
La primavera es un moment meravellós per gaudir de les excursions, doncs la temperatura es idònia per practicar esport i la natura ens sorprèn amb colors vius i aromes evocadors.
Les rutes blaves a través de la província en acosten a l'aigua dels espais naturals del interior i la costa de Castelló. La guia mostra una selecció de 22 rutes senderistes per descobrir el patrimoni natural que conformen els rius, barrancs, aiguamolls i embassaments de Castelló,  que ofereixen al excursionista entorns privilegiats i saludables on l'aigua és un recurs natural i cultural que s'ha conservat al llarg dels segles.
Una guia repleta de cascades, fonts, estanys i fonts. També de l'arquitectura rural tradicional associada amb l'aigua com sèquies de reg, molins, aqüeductes, cisternes..., i que proporciona informació detallada sobre cada ruta senderista per gaudir i educar als visitants de la importància de conservar i respectar el patrimoni rural associat amb l'aigua a Castelló.

El llibre ens dona tota la informació necessària per tal de gaudir de l´experiència: Durada de la ruta, desnivells, dificultat, ubicació, plànol de situació i com accedir a l´inici de les rutes. A banda ens dona informació sobre tot el que anem a descobrir, telèfons d´interès i rutes complementaries properes a l´indret escollit.

No hay comentarios:

El complot de las damas muertas Crispin, Jessa

  Al cumplir los treinta, Jessa Crispin tomó una decisión drástica que ha marcado su vida desde entonces: cargaría solo con un par de maleta...