domingo, 8 de enero de 2017

La vida sense Sara Amat, per Pepe Puig. Proa llibres. Premi Sant Jordi 2015



 La vida sense la Sara Amant

Qui se'n recorda, avui, de la Sara Amat? Amb prou feines tenia tretze anys quan una nit d'estiu, jugant a cuit a amagar amb la colla, va desaparèixer i no se n'ha sabut mai més res. L'únic, una notícia l'endemà al Diari de Terrassa, i sobretot molts rumors i especulacions. De la Sara Amat se'n recorda sobretot el Pep de cal Sabater, el narrador d'aquesta història. Perquè aquella nit, segons ens diu, la Sara no va desaparèixer, sinó que es va colar a casa seva per la porta del darrere. No s'hi va amagar gaires dies, però de vegades la memòria d'alguns fets abraça tota una vida, i fins i tot li dóna un sentit. 

Amb La vida sense la Sara Amat, els lectors assistiran a la revelació d'un gran talent literari i descobriran una història que va commoure el jurat de l'últim premi Sant Jordi. 

«Una història d'amor entre adolescents, plena de frescor, amb una dosi de suspens ben mesurada i amb una gran qualitat literària», Isona Pasola, membre del jurat. 

No hay comentarios:

Libro de la vida Adaptado al español actual de Jesús,Santa Teresa

  Esta es la obra más íntima y personal de Santa Teresa de Jesús, y la que le valió el proceso de la Inquisición por sus testimonios sobrena...